ELŐÉTEL | |
Kacsamáj brulée birsalmasajttal és karamellizált kesudióval | 4290 |
Bélszín carpaccio szarvasgombás pestoval és gránátalmás bébisalátákkal | 4290 |
LEVES | |
Vaderőleves szarvashússal, zöldségekkel és vargányás raviolival | 2190 |
Bárányraguleves sütőtökkel és kucsmagombával | 2190 |
Dijoni zellerkrémleves aszaltparadicsomos tortillával | 1990 |
Bableves sült csülökkel és csipetkével | 1990 |
FŐÉTEL | |
Gesztenyés kacsamell aszalt szilva mártással és mézeskalácsos túrófánkkal | 5890 |
Vajas tésztában sült erdei gombás borjúszűz, sütőtök pürével és mandulás brokkolival | 9490 |
Zöldfűszeres Szent Péter hal filé "citromkaviárral", hollandi mártással és sült zöldségekkel | 5890 |
Angusz marharostélyos kacsamájpástétommal, burgundi mártással, sonkás-gombás burgonyaroláddal és bacon-ös zöldbabbal | 8490 |
DESSZERT | |
Karácsonyi desszert válogatás - Narancsos gesztenye mousse, csokoládé krémmel - Házias zserbó - Mákos-gyömbéres panna cotta erdei gyümölcsökkel | 2290 |
Szeretne folyamatosan értesülni megújuló menüajánlatainkról?
Kérjen E-Mail-ben értesítést róla, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Hírlevelünkről bármikor könnyedén leiratkozhat.