A KONYHAFŐNÖK AJÁNLATA

ELŐÉTEL
 
Füstölt kacsamell balzsamozott cseresznyével és karamellizált kecskesajttal
2490
Hideg kapros tökfőzelék füstölt marhanyelvvel1990
LEVES
Tejfölös borjúraguleves zöldbabbal1690
Kovászos uborka leves, fekete-erdei sonkás grissinivel
1590
Toszkán paradicsomleves bazsalikomos mozzarellával1590
Marcipános eperkrémleves csokoládés granolával és eper chutney-val1590
FŐÉTEL
Báránycsülök parmezános morzsában, paradicsomos pennével5590
Egészben sült sertésszűz, lilahagymás nektarin raguval és kakukkfüves túrófánkkal
4490
Branzino filé patisszonnal és remoulade-mártással4690
DESSZERT
Cseresznyés pite vanília fagylalttal1690
Tápióka puding erdeigyümölcs öntettel1690

Szeretne folyamatosan értesülni megújuló menüajánlatainkról?
Kérjen E-Mail-ben értesítést róla, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírlevelünkről bármikor könnyedén leiratkozhat.